2020. Március 29. Vasárnap - Auguszta.
Számla ellenőrzés


Ha rögzíti az áramszámlája adatait, akkor össze tudja hasonlítani a saját árát a szabadpiaci illetve az egyetemes árakat. Ezt csak itt  teheti meg díjmentesen.


Forrás: www.mavir.hu

Jó ajánlat = rendezett adatok

Adatfeldolgozási diagram A villamosenergia gazdaságosan nem tárolható. A termelők tudni szeretnék, hogy mikor és mennyi energiára lesz szükségük a fogyasztóknak. Azok, akik képesek ezt előre tervezni, anyagilag is jobban járnak.

Az esetek többségében azonban a kereskedők a fogyasztási szokásokat veszik alapul. Legjellemzőbb a havi mennyiségek figyelemmel kísérése, de a heti és a napi adatok sem ritkák. Ehhez azonban kell egy kis fáradság. Akinek még nincs távleolvasható mérője az kénytelen személyesen leolvasni a mérőórát. Ha már néhány havi adat a rendelkezésre áll, nagy segítséget kapnak a kereskedők, amit akár árkedvezményt is jelenthet.

A következő  díjmentes szolgáltatások igénybevételéhez kérjük jelentkezzen be.

  • Adatfeldolgozás:
Az adatok önmagukban csak számhalmazok, a rendezett adatok vagyis, az információ - azonban már pénzt ér.  Honlapunkon a regisztrált partnereinknek lehetőséget adunk, hogy adataikat rendszerezzék. Nem kell egyebet tenniük, mint havonta a számláik néhány adatát feltöltik. Ezután diagramba rendezve láthatják fogyasztásukat és átlagárukat.

  • Adatnyomtatás:
A feltöltött adatok rendezett formában - táblázat, diagram, fogyasztó azonosítók, stb - nyomtathatók is. Energetikai összefoglaló készülhet a társasházi lakásoktól a több telephelyes cégekig, valamennyi partnerünk számára.

Adatfeltöltés menete: Kérjük vegye elő az előző 12 havi számláit, csak négy egyszerű adatot kell megadnia:
  1. Elszámolási időszak kezdő és záró dátuma.
  2. Szerződésének típusa - egyetemes (régebben közüzemi) vagy szabadpiaci.
  3. A fizetendő végösszege (bruttó Ft)
  4. Az elszámolt energia mennyisége (kWh)
Lehetőleg folyamatosan (hónap kihagyás nélkül) rögzítse fel a számla adatait.