2020. Január 24. Péntek - Timót.
Számla ellenőrzés


Ha rögzíti az áramszámlája adatait, akkor össze tudja hasonlítani a saját árát a szabadpiaci illetve az egyetemes árakat. Ezt csak itt  teheti meg díjmentesen.


Forrás: www.mavir.hu

Ajánlatkérés - a szabad beszerzés lehetősége

Régen várt időszak kezdődött el. A  vállalati fogyasztók szabadon kérhetnek árajánlatot a MEH által nyilvántartásba vett kereskedőktől. Mivel a villamosenergia előállítását több fajta erőmű végzi (atom, szén, lignit, gáz, víz, megújulók stb), illetve importból is vételezhető, ezért az alkalmazott megoldástól függ az előállított kWh egységára.

A beszerzési piacon azonban nem könnyű eligazodni. Fel kell készülnie a fogyasztónak az ajánlatkérésre - rendezett adatok, illetve értékelnie kell az eltérő felépítésű ajánlatokat.

Ha már regisztrált a honlapunkon és folyamatosan feltöltötte az előző 12 hónap számla adatait, akkor igénybe veheti az Internetes ajánlatkérési szolgáltatásunkat. A kereskedői ajánlatokat összehasonlítjuk az Ön fogyasztási görbéjével és a legkedvezőbbekről tájékoztatjuk.

Partnereinknek a legjobb ajánlat elérése érdekében kívánunk segítséget nyújtani.

Figyelem: jelenleg magánfogyasztókra - kereskedői ajánlatok hiányában - az ajánlatkérés még nem vonatkozik, illetve céges ajánlatot csak akkor kérhet, ha már regisztrált és 12 havi adatait feltöltötte. Ha nincs a rendszerben az Ön számára kedvező ajánlat - Kattintson...