2020. Január 24. Péntek - Timót.
Alapelvek

A fogyasztókat képviseljük.
A legjobb árat keressük.
A döntéseket előkészítjük.
Az átszerződést segítjük.
A számlákat ellenőrizzük.
A trendeket figyeljük.


Az energiabróker a bizalmi munkatárs

Jelentősebb energiaköltségű ügyfeleinknek javasoljuk a brókeri szolgáltatást. Különösen előnyös ha a vállalatnak nincs önálló energetikai szervezete, vagy több telephelyen működik, az energia költségekre érzékeny, illetve a szabad piaci ajánlatkérés előtt áll.
A brókeri szerződéssel egyidejűleg titoktartási megállapodást kötünk. Az elektronikus kapcsolattartás révén az ügyintézés hatékonysága jelentősen megnő, partnereinktől a döntések előkészítési feladatát teljes mértékben átvállaljuk.

Ha a javaslatunk alapján úgy döntenek, hogy a szabadpiacról kívánnak árajánlatot kérni, majd kedvező ajánlat esetén a versenypiaci kereskedővel szerződést kötnek, akkor az energiabróker ezt a folyamatot lebonyolítja és az alternatív lehetőségeket az Önök részére átadja.

Közreműködünk továbbá a szerződések előkészítésében és a kiválasztott kereskedővel való kapcsolattartásban. Nyomon követjük az új beszerzési forrás árainak alakulását és szükség esetén javaslatokkal élünk. Az együttműködésünk ez esetben a versenypiaci szerződésük teljes időtartamára vonatkozik, de legalább 1 évre.


Brókeri szolgáltatás igénylése:
  1. Kérjük regisztráljon
  2. E-mail-ben jelezze szándékát.
  3. Jelöljön meg egy személyes találkozóra alkalmas időpontot.
Munkatársunk ezt követően felkeresi Önt és egyeztetik a brókeri szolgáltatás tartalmát, határidejét és árát.