2020. Január 24. Péntek - Timót.
Táv - energetikus

Ha cégüknél nincs olyan szakember, aki összefogná az energiaellátás műszaki, beszerzési és pénzügyi feladatait, akkor rendeljen táv-energetikust.

Az energiabróker - a virtuális jóbarátAz energiabroker.hu egy független fogyasztói portál, amely a legfontosabb energiahordozók beszerzésében segíti partnereit. Célunk, hogy a szövevényes és átláthatatlan szerződés- és tarifaerdőben csapást vágjunk. A fogyasztóknak sem idejük, sem kedvük és a legtöbbször szakképzettségük sincs, hogy az ajánlatok közül a kedvezőt kiválasszák. Ebben kívánjuk őket segíteni.

A szervezetünk létrehozását a magyar energetikai piac új lehetőségei indították el. Ma még döntő mértékben a vállalatok, de a közeljövőben már a háztartások is szabadon állapodhatnak meg, hogy kitől vásárol­janak energiát. Az energiaértékesítés­ben az eddigi - területi elven működő szolgáltatók kora tehát lejárt.

A hazai piacon már most is több termelő és kereskedő kínálja energiáját, így szabadon lehet ajánlatot kérni és szerződést kötni. Munkatársaink az energiapiac különböző területeiről csatlakoztak. Segítségünkkel gyorsan és hatékonyan intézheti energiabeszerzés­eit.

Schilsong János
üzletág vezető


A www.energiabroker.hu honlap tulajdonosa az Oskolás Intézet Kft.
A szerződéses kapcsolatok és kötelezettség vállalások a tulajdonos cég nevében kötődnek.
A honlap önálló szellemi termék, kérjük tartsa tiszteletben a szerzői jogokat.
Örömmel veszünk minden jószándékú bátorítást, véleményt és segítséget a honlap fejlesztéséhez.
Elektronikus levelet az info-kukac-energiabroker.hu címre küldjenek.