2020. Január 24. Péntek - Timót.
Javaslat

Távleolvasható mérővel nem rendelkező cégek esetében a porta vagy őrszolgálat napi váltásának része lehet a méróórák (villany, gáz, víz stb) leolvasása. Gyűjtsön minél több adatot!


Cégnév 
Tevékenységi kör 
Kapcsolattartó neve 
Kapcsolattartó beosztása 
Felhasználói név 
Jelszó 
Jelszó újra 
E-mail 
Telefonszám 
Irányítószám  Város  Cím 
 

Tájékoztató - REGISZTRÁCIÓ CÉGKÉNT - kérjük olvassa el

Regisztráció célja:
A regisztrációt követően lehetősége nyílik igénybe venni az adatfeltöltési és elemzési szolgáltatásunkat, amely díjmentes. Oldalainkon összehasonlíthatja a saját árát és a piaci - egyetemes és szabadpiaci - átlagárakat. Ajánlatot kérhet kereskedőktől és használhatja szerződéskötést támogató szolgáltatásunkat.
A regisztráció során csak olyan adatokat kérünk megadni, amelyek az Ön részére nyújtott szolgáltatásunk használatát lehetővé teszi. Személyes adatait csak a kapcsolattartáshoz szükséges mértékig vesszük igénybe.
A regisztráció menete:
Az adatmezők hiánytalan kitöltését követően a megadott e-mail címre értesítést kap. A levélben megtalálja az aktíváláshoz szükséges linket, amelyre kattintson rá. Ezt követően regisztrációja érvényessé válik és használhatja a szolgáltatásainkat.
Adatok későbbi módosítása:
A regisztrációt és az e-mail üzenetre történő aktíválást követően lehetősége van adatainak a módosítására. A bejelentkezést követően a Bejelentkezés/Adataim menűpontban találja meg az adatmósdosítás linket. Kérjük, hogy adatváltozását folyamatosan aktualizálja, különösen az e-mail címének a változását.KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ:
Cégnév:
A vállalakozás hivatalos (teljes vagy rövid) nevét kérjük megadni. A cégnév szerepelni fog az adatfeldogozás során a nyomtatási képeken, illetve szerződéskötés esetén a szerződő fél neveként.

Tevékenységi kör:
A cégkivonatban szereplő - fő vagy elsődleges tevékenységi körük TEÁOR azonosító számát és a szöveges leírását kérjük megadni. Az információra a profilba sorolás esetén lesz szükség.

Kapcsolattartó neve:
Annak a személynek a nevét kérjük beírni, aki az adatfeltöltést ténylegesen elvégzi, napi - operatív szinten foglalkozik az energetika műszaki vagy pénzügyi feladataival.

Kapcsolattartó beosztása:
A megadott személy vállalati beosztása.

Felhasználó név:
Az Ön által megadott egyedi azonosító - lehetőleg 6 karakternél több legyen, de maximum 10.

Jelszó:
Az Ön által megadott, a belépéshez szükséges azonosító (6-10 karakter) betűk és számok egyedi kombinációja. Fontos, hogy a felhasználó név és a jelszó eltérő legyen.

E-mail:
A kapcsolatartó elektronikus levelezési címe. Kérjük ügyeljen a pontos kitöltésre, mert az első belépést megelőzően, az aktíváláshoz szükséges értesítést erre a címre fogja megkapni.

Telefonszám:
A kapcsolattartó elérhetősége, lehet mobil vagy vezetékes szám is. A telefonközponttal rendelkezők esetében kérjük a mellékállomás számának a megadását is.

Irányítószám, város, cím:
A vállalat székhelyének megadása. Amennyiben a levelezési cím ettől eltérne, úgy kérjük, hogy a későbbiek folyamán a levelezési címét az info-kukac-energiabroker.hu e-mail címre küldje meg.