2020. Január 24. Péntek - Timót.
Javaslat

Távleolvasható mérővel nem rendelkező cégek esetében a porta vagy őrszolgálat napi váltásának része lehet a méróórák (villany, gáz, víz stb) leolvasása. Gyűjtsön minél több adatot!


Név 
Felhasználói név 
Jelszó 
Jelszó újra 
E-mail 
Telefonszám 
Mérési pont azonosító 
Fogyasztási hely neve 
Irányítószám  Város  Cím 
 

Tájékoztató - REGISZTRÁCIÓ MAGÁNSZEMÉLYKÉNT - kérjük olvassa el

Regisztráció célja:
A regisztrációt követően lehetősége nyílik igénybe venni az adatfeltöltési és elemzési szolgáltatásunkat, amely díjmentes. Oldalainkon összehasonlíthatja a saját árát és a piaci - egyetemes és szabadpiaci - átlagárakat. Ajánlatot kérhet kereskedőktől és használhatja szerződéskötést támogató szolgáltatásunkat.
A regisztráció során csak olyan adatokat kérünk megadni, amelyek az Ön részére nyújtott szolgáltatásunk használatát lehetővé teszi. Személyes adatait csak a kapcsolattartáshoz szükséges mértékig vesszük igénybe.
A regisztráció menete:
Az adatmezők hiánytalan kitöltését követően a megadott e-mail címre értesítést kap. A levélben megtalálja az aktíváláshoz szükséges linket, amelyre kattintson rá. Ezt követően regisztrációja érvényessé válik és használhatja a szolgáltatásainkat.
Adatok későbbi módosítása:
A regisztrációt és az e-mail üzenetre történő aktíválást követően lehetősége van adatainak a módosítására. A bejelentkezést követően a Bejelentkezés/Adataim menűpontban találja meg az adatmósdosítás linket. Kérjük, hogy adatváltozását folyamatosan aktualizálja, különösen az e-mail címének a változását.


KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ:
Név:
A regisztráló nevét kérjük megadni. A név szerepelni fog az adatfeldogozás során a nyomtatási képeken, illetve szerződéskötés esetén a szerződő fél neveként.

Felhasználó név:
Az Ön által megadott egyedi azonosító - lehetőleg 6 karakternél több legyen, de maximum 10.

Jelszó:
Az Ön által megadott, a belépéshez szükséges azonosító (6-10 karakter) betűk és számok egyedi kombinációja. Fontos, hogy a felhasználó név és a jelszó eltérő legyen.

E-mail:
A regisztráló elektronikus levelezési címe. Kérjük ügyeljen a pontos kitöltésre, mert az első belépést megelőzően, az aktíváláshoz szükséges értesítést erre a címre fogja megkapni.

Telefonszám:
A regisztráló elérhetősége, lehet mobil vagy vezetékes szám is.
Mérési pont azonosító:
A csatlakozási pont egyértelmű beazonosítására vonatkozó egyedi kódsor. Magyarország valamennyi villamosenergia csatlakozási pontja rendelkezik ezzel az egyedi azonosítóval, amelyet a szolgáltatók a számlán kötelesek feltüntetni, általában a számla tartalmi részletezésénél találja meg.
Az azonosító mindig a HU000 kódsorral kezdődik és az első tagja 11 karakterből áll, majd a kötőjelet (-) követően a második rész 21karaktert tartalmaz (sajnos sok a nulla). Oldalainkon ezt csak egyszer kell rögzítenie, a saját érdekében, kérjük legyen figyelmes.
A könnyebb használhatóság érdekében az egyes mérési pontoknak adhat önálló megnevezést is (tetszés szerint), amiről a jövőben könnyen felismerheti a helyszínt.
Magánszemélyek egy regisztrációhoz csak egy mérési pontot adhatnak  meg, amelynek a rögzítése a regisztráció során megtörténik.
Fogyasztási hely neve:
A mérési pont azonosító mellett tetszés szerinti nevet is adhat csatlakozási pontjának, amely a későbbiekben az egyszerűbb adatfelvitelt teszi lehetővé.
Irányítószám, város, cím:
A csatlakozási pont címének a megadása. Amennyiben a levelezési cím ettől eltérne, úgy kérjük, hogy a későbbiek folyamán a levelezési címét az info-kukac-energiabroker.hu e-mail címre küldje meg.