2020. Március 29. Vasárnap - Auguszta.
Mekkora lábon él?


Az ökológiai lábnyom egy univerzális mérőszám, amely kifejezi, hogy mekkora föld- és vízterület szükséges a jelenlegi életviteli szokások fenntartásához. Magyarország túlfogyaszt!

Bizalmi szolgáltatás - Megbízható partnertől.


 
Az energia mindannyiunk közös kincse. Felhasználása körültekintő és felelősségteljes gondolkodásmódot követel meg. Napjaink elvárása, hogy csökkenjenek az energiaköltségek, növekedjen a versenyképesség és óvjuk a környezetünk minőségét.

Az energetikai piacokon azonban a beszerzések naprakész ismereteket igényelnek. Új és szokatlan fogalomak, változó  jogaszbályok, váratlan ármozgások és bonyolult szerződések nehezítik meg a fogyasztók mindennapjait.

Az energiabróker a bizalmi munkatársa lehet Önnek is. XXX

Tanácsadással, brókeri szolgáltatással és adatfeldolgozási lehetőséggel segítjük a vállalati és a magán fogyasztókat. Tapasztalatainkat a regisztrált felhasználók részére honlapunkon keresztül  elérhetővé tesszük.

A saját adataik feltöltésével megtudhatják, hogy áraik eltérnek-e a szokásos piaci áraktól. Ajánlatot kérhetnek a kereskedőktől és kedvező árak esetén igénybe vehetik a szerződéskötést segítő szolgáltatásunkat. Adataikat diagramokba, táblázatokba rendezhetik és akár havi rendszerességgel energetikai összefoglalót nyomtathatnak fogyasztásukról.