2020. Március 29. Vasárnap - Auguszta.
Számla ellenőrzés


Ha rögzíti az áramszámlája adatait, akkor össze tudja hasonlítani a saját árát a szabadpiaci illetve az egyetemes árakat. Ezt csak itt  teheti meg díjmentesen.


Forrás: www.mavir.hu

Villamosenergia - a láthatatlan, a tiszta és a sokoldalú


A különféle energiahordozók (áram, gáz, olaj, megújuló) területén erős verseny tapasztalható. A termelők és a kereskedők szeretnék az általuk favorizált energiahordozókat minél előnyösebb színben feltüntetni. Nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a villamosenergia jövője töretlen. Köszönhető ez annak, hogy a termelés és a felhasználás helyszíne jelentősen eltávolodhat, a szállítás mégis gazdaságos marad. Sokféle módon elő lehet állítani és sokfajta célra fel is lehet használni. Ebben rejlik a villamosenergia univerzalitása.

Oldalainkon partnereink részére lehetővé tesszük, hogy
  • fogyasztási adataikat feldolgozzák,
  • igényeik szerint ajánlatot kérjenek,
  • és kedvező ajánlat esetén szerződéseiket előkészítsék.
Ha szeretné megismerni a tényleges fogyasztását, akkor  végeztessen méréseket. A komplett hálózat-analízis a fogyasztási adatok regisztrálásán túl lehetőséget nyújt a villamos hálózat és az alkalmazott villamos gépek, berendezések hibáinak feltárására. A mérési adatok elemzése alapján optimalizálható a villamos energia felhasználása, növelhető a rendelkezésre állás, biztosítható a folyamatos üzemvitel. bővebben az invo-RÁCIÓ zRt-től...

Azon cégek számára, ahol nincs főállású energetikus, szolgáltatásaink háttértámogatást adnak a gazdasági és termelési vezetés részére. Kifejezetten előnyös, ha több telephelyes vállalatok honlapunkon keresztül dolgozzák fel adataikat, mert így könnyen összehasonlíthatóak a helyi árak és fogyasztási mennyiségek.