Iránytű a tarifadzsungelben

Köszönjük, hogy szánt ránk egy kis energiát.

Megújuló Energiaforrások

Bővebben ITT...

Üdvözöljük!

Az energiabroker.hu
egy független fogyasztói portál,

amely a legfontosabb energiahordozók beszerzésében segíti az ügyfeleket. A bonyolult piaci és jogszabályi környezetben senkinek sem könnyű eligazodni. Partnereinknek egyszerű, gyors és áttekinthető Internetes megoldást kínálunk. Önnek csak egy fontos feladata marad - az energiáját hatékonyan felhasználni.

Energiabróker
Energiabróker

Villamos energia

A különféle energiahordozók (áram, gáz, olaj, megújuló) területén erős verseny tapasztalható. A termelők és a kereskedők szeretnék az általuk favorizált energiahordozókat minél előnyösebb színben feltüntetni. 

Bővebben
Energiabróker

Gáz

Hazánkban a földgáz használata európai viszonylatban is túlsúlyossá vált. Köszönhető ez részben a kistelepülések és falvak gázellátási programjának és a sokáig olcsó és kimeríthetetlennek tűnő baráti  kapacitásoknak.

Bővebben
Energiabróker

Üzemanyag

A közlekedési alágazatok  - a szállítás és a logisztika - oly' mértékig alapoztak az üzemanyagokra, hogy annak a legkisebb árváltozása is megzavarhatja az ellátásbiztonságot vagy növeli az inflációt. A modern ember ereiben már benzin csordogál és a tüdejében az oxigén helyett sajnos a kipufogógáz terjed szét.

Bővebben
Energiabróker

Megújuló

A kőkorszak nem azért ért véget, mert elfogyott a kő. Az olajkorszak sem azért lesz véges, mert nincs már több fekete arany. Talán inkább azért, mert az emberek közben megfőnek.

Bővebben
© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO