2020. Január 24. Péntek - Timót.
   

  2010.04.21

  Szolgáltatások

  Szolgáltatási palettánkat ügyfeleink alakították ki - köszönet érte. Igényeiket régóta nyomon követve tudtuk meg, hogy miben lehetünk a segítségükre, mit tekintenek hasznosnak és nem utolsó sorban - mi ér anyagi ellenszolgáltatást a részükről. A három terület szorosan egymásra is épül, ezért a szinergikus hatásuk is jelentős.

  Adatfeldolgozás:
  A számlaadatok alapján ezt bárki elvégezheti. A regisztrációt követően, praktikusan az év elejétől - a számla néhány sarokszámát (dátumok, fogyasztott mennyiség és fizetendő összeg) kell rögzíteni a honlapon. A saját felhasználó névvel és jelszóval bármikor módosíthatók, törölhetők vagy bővíthetők
  az adatok. Már az adatrögzítés során látható az a diagram, amely a szokásos piaci árakat is megjeleníti az ügyfelünk fogyasztási diagramján, így azonnal tájékozódhat, hogy a vételezett energia mennyire volt drága. A szolgáltatás díjmentes.
  Tanácsadás:
  Problémák, gondok bárhol előfordulhatnak. A megoldás a külső fél részéről talán hamarabb látható és a tapasztalatok birtokában könnyebben összefoglalható. A regisztrált felhasználók igényelhetik ezt a szolgáltatást, amelynek előkészítéséhez néhány adatlapot és táblázatot kérünk kitölteni. A személyes megbeszélésre így konkrétabban fel tudunk készülni és várható, hogy a javasolt megoldás is sokkal alaposabb lesz. A beszerzési, gazdasági, jogi vagy műszaki jellegű tanácsadáson túl egyéb témakörökben is állunk rendelkezésükre, amelyről bővebben a tanácsadás menüpontban olvashat.
  A szolgáltatás díjköteles

  Brókeri szolgáltatás:
  A bróker minden esetben az ügyfél érdekeit képviseli. Piaci és szakirányú ismeretével segítséget nyújtelvégez minden olyan feladatot, amely az ügyfél számára terhes vagy időt rabló. Nem szükséges, hogy minden esetben a tanácsadás megelőzze a szolgáltatás igénylését. A leggyakrabban a beszerzési lehetőségek felmérésében, az ajánlatkérésben és az átszerződés lebonyolításában működünk közre. Természetesen a szabadpiaci vételezés időtartama alatt nyomon követjük az eseményeket, figyelemmel követjük az árak alakulását és javaslatokkal élünk.
  az eligazodásban, és lehetőség szerint A szolgáltatás díjköteles
  Vissza